Softwareontwikkeling

Apex Ontwikkelaar

Ben jij een ontwikkelaar die het leuk vindt om gedetacheerd te worden bij klanten in het Noorden van het land? Wil je het vaste team van TopX komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar … Lees verder »

Ervaren .NET ontwikkelaar

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een ervaren .NET ontwikkelaar. Je komt terecht in een innovatieve omgeving en we verwachten dan ook dat je het leuk vindt om met nieuwe technieken … Lees verder »

GIS Architect

Als GIS Architect ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van het vernieuwingstraject met als belangrijk onderdeel hierin de toekomstige inhoudelijke keuzes en uitgangspunten. In het programma heb je als GIS Architect een centrale rol met de … Lees verder »

.NET ontwikkelaar

Als ontwikkelaar ben je bezig met het bouwen van nieuwe functies en features in de standaardproducten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en documenteren van bestaande software. Verder review je ontwerpproducten en het werk … Lees verder »

Java Ontwikkelaar

Regelmatig zijn wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar Java ontwikkelaars. Als ontwikkelaar ben je bezig met het bouwen van nieuwe functies en features in de standaardproducten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en documenteren van bestaande software. Verder … Lees verder »