Over ons

Margot Volten (accountmanagement en HRM)  is meer dan 17 jaar actief in de noordelijke ICT, zij werkte eerder voor onder meer Ventus en Brunel. Zij richtte in 2006 TopX op, omdat het naar haar gevoel anders kon in de detachering: Persoonlijker, prettiger. Zonder functiehuis en files en met een goede balans tussen werk en privé. Onder het motto ‘Leuke mensen voor leuke klussen in het noorden’, en met een gezonde dosis noordelijke nuchterheid, ging TopX van start.

TopX onderscheidt zich van andere ICT-dienstverleners door samen met de medewerkers te ondernemen. Zelfstandige specialisten weten wat ze kunnen en willen. Zij ontwikkelen zich omdat ze daar zin in hebben, om te kunnen doen wat ze leuk vinden, omdat ze ergens passie voor hebben.

De tak ‘ondernemen’ in ons dienstenpakket is een logisch gevolg van de vrijheid en ruimte die wij onze medewerkers geven. Technische ICT-specialisten die als materiedeskundige een gat in de markt zien, ondersteunen we om vanuit hun vaste dienstverband te ondernemen. Met tijd, geld en marketing. TopX Geo-ICT is hiervan een voorbeeld.